AKTUELNO

Srpska napredna stranka čestitala je danas Dan žena, 8. mart, a šef odborničke grupe u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković je tim povodom istakao da su lider SNS Aleksandar Vučić, kao i svi u stranci ponosni na činjenicu da se na najodgovornijim mestima nalaze žene.

- To su dame koje se, pre svega svojim intelektom, ali i požrtvovanim radom trude da od Srbije učine lepše i bolje mesto za život - rekao je Mirković.

Današnjom akcijom u centru grada u kojoj su Beograđankama podelili cveće, naprednjaci su želeli, prema rečima Mirkovića, da malim znakom pažnje zahvale ženama za sve ono što čine.

- Žena je stub svake porodice, a normalna zdrava i stabilna porodica je osnovni deo jake i stabilne države - rekao je Mirković.

On je rekao i današnji praznik koristi da Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića, Sergeja Trifunovića, Željka Veselinovića i druge pozove da prestanu sa pretnjama, vređanjem, nipodaštavanjem i omalovažavanjem žena.

- To je apsolutno nedopustivo i nijedna žena na svetu to nije zaslužila bez obzira na svoju političku pripadnost i bez obzira na to kako i na koji način obavlja svoj posao - rekao je Mirković.

Zahvalio je na podršci koju žene daju Srpskoj naprednoj stranci uz uverenje da će to poverenje opravdati.

#Osmi mart

#SNS

'